Jag hoppas att dina koppar inte har blivit kalla i min frånvaro; Obubu har varit på ganska äventyr under de senaste veckorna. Flera evenemang har ägt rum, jag har gjort min egen del av att utforska och upptäcka, planer har gjorts, förbättringar pågår och våra praktikanter anländer!

Jag är säker på att de kommer att vara ivriga att presentera sig, men jag tar tillfället i akt att välkomna Neil Tennyson och Angie Suin till Obubu-familjen. Båda ger viktiga attribut och talang till bordet och tro mig att jag redan har satt ihop ett schema! Jag låter inte denna möjlighet gå förbi!

Lämna inget blad orört! Obubu Praktikanter Bort!

Lämna inget blad orört! Obubu Praktikanter Bort!

Sedan webbplatsens krasch har Obubu gått igenom några betydande förändringar, vilket du utan tvekan har sett från webbplatsens layout och design. Naturligtvis måste förbättringar göras. Vi kommer att lista produkter, tillhandahålla veckobloggar, uppdatera vår vägbeskrivningssida med detaljerad information och hålla dig uppdaterad om nya aktiviteter och händelser. Med den extra kvinnan / mannen som driver Obubu kommer vi att bli din nya webbplats för japansk te.

Om du inte redan har gjort det, rekommenderar jag att du prenumererar på vårt Twitter, Facebook, Pintrest or Youtube konton. Vår resolution för denna månad är att intensifiera våra sociala medier och interaktion; vi vill ta te gården till dig om du inte kan komma till den. Men vänta! Du kan! För din sommarlov i år, överväga att besöka Japan, och ännu bättre, Wazuka! Vi ger dig en te-tur som kommer att bli höjdpunkten på din resa. Det är inte att missa. Kolla in vad som finns tillgängligt på vår turné sida.

Som ni minns från mitt senaste inlägg har Obubu flyttat till ett nytt kontor. Medan byggandet fortfarande pågår har de förbättringar som gjorts varit betydande. Vi har målat väggar, golv lagt, väggar avlägsnats, betong gjutits, takläggning lagt till, och även kendojo har fått en makeover!

Något du borde veta om du inte redan är att Obubu ägnar mycket tid åt händelser, uppsökande och samhällsengagemang. Den 24th i februari höll Wazuka sin årliga ljusfestival där ljus tänddes runt parken och skapade en vacker mosaik. Vi hade också en speciell gäst från det lokala keramikföretaget Shorian i Kyoto som hjälpte oss att designa te. Jag kunde göra några ganska professionella tekoppar om jag säger det själv. Förra helgen såg Obubu i Oji för ett speciellt evenemang. Jag uppmuntrar dig att kolla in Neils artikel om vårt senaste deltagande vid Naras Friendship Force Day! Och om du undrar har vi fått många nya vänner. Go Friendship!

Från 15th -17th i mars kommer Obubu att vara i Arashiyama (nära den berömda bambulunden och Tegotsukyo-bron) för ett ganska stort evenemang. Våra vänner på Shorian är inte den typen som slår sig ner och låter tiden gå förbi dem, så om du är i området uppmuntrar jag dig att komma in! Om inte, har jag en annan artikel redo att informera dig om alla Obubu-händelser.

Som alltid håller mina vänner dina koppar varma och vattnet varmt.

Fram till nästa gång, din vän,

Obubu praktikant TJ Williamson
Ursprungliga inlägget: http://obubutea.com/4903

Posten Händelser och framtidsplaner visades först på YUNOMI.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras